20 april 2018
SV- Spijkenisse
Sponsorloop.

Aanstaande vrijdag 20 april gaan we ervoor. De sponsorloop is heel belangrijk voor de schaakvereniging. Vergeet vrijdag niet om je sportschoenen, je sponsorformulier en het geld mee te nemen naar de vereniging. Om half zeven gaan we ons best doen om zoveel mogelijk rondjes te lopen. ik verzoek jullie om op tijd te zijn.

Waarom deden we dit ook alweer?

De schaakvereniging heeft ieder jaar een heleboel extra activiteiten op de agenda staan. Extra activiteiten zoals het schaakbowlen,  Sinterklaasschaak, Halloween, carnaval, toernooien, stappentrainingen, noem maar op.
Extra activiteiten organiseren kost geld. Om de extra kosten voor de leden betaalbaar te kunnen houden, organiseert de schaakvereniging  een sponsorloop voor de jeugd. Hierbij vragen wij aan onze jeugdschakers om op een sportieve en ludieke manier geld in te zamelen voor de vereniging.

Vraag familie en vrienden om jouw sportieve prestaties te belonen met een sponsoring voor het aantal keer dat je om de Boekenberg en de kerk gaat lopen in 20 minuten. Eén totaalbedrag mag natuurlijk ook en is vaak handiger, je kunt dan namelijk gelijk afrekenen. De afstand per rondje is ongeveer 400m.