De spelers hebben goed hun best gedaan en met ondersteuning van hun trainers veel geleerd van hun partijen. De eindstanden zijn als volgt:

Vandaag is de laatste speeldag van het ONJK. Sjoerd staat gedeeld eerste (A) en William (A), Kathleen (D) en Daniël (D) staan gedeeld zevende.

Na drie speeldagen kijken we naar de scores van de jeugdschakers van Schaakvereniging Spijkenisse en de andere jeugdschakers die vanuit ons schaakkamp meespelen bij het ONJK.

Iedere speler heeft vandaag meerdere partijen gespeeld, daarom een selectie van de beschrijvingen die (door spelers en trainers) zijn gegeven van de partijen.

Het ONJK is begonnen. De jeugdschakers van het schaakkamp van Schaakvereniging Spijkenisse zijn weer aan het voorbereiden, schaken en analyseren.

Deze week schrijf ik (met aanvullingen vanuit Dolf en de spelers) over het schaaktechnische verloop van de dagen bij het Schaakkamp/ONJK en de analyses van de partijen.