Op vrijdag 2 juni was weer het clubkampioenschap doorgeefschaken.
Op de avond zelf waren er nog een paar laatste aanmeldingen, waardoor er zes teams meededen met het evenement.

Door de verhuizing van Rick van der Pluijm was Richard Koopman dit jaar gepaird met Wilmar Meijer.
Vanuit de jeugd deden Denny Keetelaar en Enrique Hekker weer mee.
Het vaste team van Jerry Sandifort en Rienk Pluim gingen er ook weer voor.
Net als Jan Straatman samen met Simon Schaffeld, die ook vorig jaar samen speelden.
Thomas Panneman was ingedeeld met Fabian van Buuren, terwijl ook Nick Groeneweg en Wilmar Meijer zich aanmeldden bij de competitieleider.

Met zes teams kon iedereen tegen elkaar spelen.
In de eerste ronde liet Rob Kalkman zich verrassen door Rienk Pluim, waardoor Nick/Rob gelijk speelden tegen Jerry/Rienk.
Fabian/Thomas won met 2-0 van Jan/Simon en Wilmar/Richard won met dezelfde cijfers van Denny/Enrique.

Ronde twee leverde niet veel verrassingen op. Nick/Rob en Wilmar/Richard wonnen beiden met 2-0. Bij de partij van Jerry/Rienk tegen Jan/Simon was er een klein incidentje door een onreglementaire zet in de laatste seconden, maar er werd tot remise besloten, waardoor Jerry/Rienk met 1,5-0,5 won.

De sleutelronde bleek ronde vier te zijn, waarin Wilmar/Richard tegen Nick/Rob speelde. Zowel Wilmar als Richard lieten zich per abuis op het midden van het bord mat zetten waardoor Nick/Rob de leiding overnam met 1 punt voorsprong op Wilmar/Richard.

Er was enige onduidelijkheid over de tiebreaker (onderling resultaat - SB punten - beslissingswedstrijd), maar doordat Nick/Rob met 1-1 speelden tegen Jan/Simon in de laatste ronde, konden Wilmar/Richard alleen nog maar gelijk komen qua punten en op onderling resultaat werden Nick en Rob dus kampioen van het doorgeefschaak dit jaar.

Positie Namen Winst Gelijk Verlies Bordpunten
1 Nick en Rob 3 2 0 8-2