Sinds 1998 is Kees betrokken bij de vereniging. In eerste instantie als ouder van Björn en Arvid, maar na een aantal jaar ook als vrijwilliger en bestuurder. Vanaf de eerste dag werd hij ondersteund door zijn vrouw Marianne.
In negentien jaar tijd is Kees betrokken geweest bij talloze activiteiten. Zo heeft Kees een belangrijke rol gespeeld bij het schaakweekend, het schaakkamp, het schaakbowlen, de sponsorloop, het J. de Kluyvertoernooi en de uitwisseling met een schaakvereniging uit Thetford.
Daarnaast is Kees sinds 2004 lid van het bestuur. In zijn functie als PR-medewerker had Kees duizenden euro’s binnengehaald aan sponsorgeld. Sinds 2016 is Kees jeugdleider en zorgt hij ervoor dat alle jeugdleden met veel plezier aan het schaken gaan.
Het bestuur en de leden zijn dankbaar voor het vele werk dat Kees heeft verricht en wij hopen dat Kees dit nog vele jaren wil blijven doen.