In verband met het stoppen van een aantal barvrijwilligers, ben ik dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de bardienst.

Wat houdt het in?

Op vrijdagavond wordt de bar opgestart bij de jeugd door Marianne. Alle benodigdheden voor het uitvoeren van de bardienst staan dus kant en klaar.

Normaalgesproken staan er twee vrijwilligers ingeroosterd voor een avond. Dat is gedaan om de drukte bij aanvang en het opruimen aan het eind van de seniorenavond op te vangen. Tijdens de clubavond kan in principe een van de twee normaal meedoen aan de clubcompetitie.

Tijdens de avond wordt de koffie- limonade en drankvoorraad op orde gehouden en wordt regelmatig het gebruikte servies opgehaald om te voorkomen dat alles opraakt.
Consumpties worden afgerekend met behulp van de voorgeprogrammeerde kassa. De vrijwilligers kunnen zelf wat pakken en kunnen dat noteren zodat niet betaald hoeft te worden.

De leden zijn verplicht om zelf het gebruikte schaakmateriaal in de kast te zetten. Aan het eind van de avond worden de prullenbakken geleegd. Het afval gaat naar de afvalruimte in de fietsenstalling.
De tafels worden schoongemaakt en samen met de stoelen volgens het vloerplan teruggezet. De kassa wordt volgens een heldere procedure opgemaakt en de financiele  administratie wordt bijgewerkt. Alle barbenodigdheden worden op de daarvoor bestemde plek teruggezet en samen wordt de Boekenberg afgesloten. Als je denkt dat je hiertoe wel in staat geacht mag worden, nodig ik je graag uit om je bij mij aan te melden.

Kees Verstraate
jeugdleider@sv-spijkenisse