Op zaterdag 14 april 2018 wordt voor de 24ste keer het J. de Kluyver Jeugdschaaktoernooi van Spijkenisse gehouden. Een heel gezellig, spannend en sfeervol toernooi waar elk jaar naar uitgekeken wordt. Het toernooi is geschikt voor elk niveau schaker, van huisschaker of schoolschaker tot landelijke top. Het is een van de grootste jeugdtoernooien van Nederland en er doen ook elk jaar spelers uit het buitenland mee.
Het toernooi wordt gehouden in onze clublocatie De Boekenberg, Markt 40.
Meer info over de locatie en route/parkeren via
Route en parkeer informatie informatief

Er wordt gespeeld in 7 leeftijdscategorieën. Waarvan de oudste voor spelers t/m 25 jaar en begeleiders is. Deelnemers hoeven niet lid te zijn van een schaakvereniging en krijgen consumptiebonnen voor popcorn, ijs en suikerspin.

Tijdens het toernooi is er een invitatiegroep, bestaande uit de winnaars van voorgaande jaren (aangevuld met andere landelijke topschakers).

"Wil je meedoen?" klik hier om je aan te melden.

We waarderen het heel erg als je het toernooi bekend maakt bij medeschakers. Daarom sturen we je op verzoek graag het logo van het toernooi op (voor op Facebook?). Daarnaast kunnen we ook het formulier met informatie opsturen dat we zelf ook gebruiken voor het aanmelden van spelers van onze vereniging (deze kan je dan ophangen op jouw vereniging of school). Alvast heel erg bedankt.

We zien je graag tegemoet op zaterdag 14 april 2018!

| toernooisite |