Op zaterdag 8 december werd het jaarlijkse Open kampioenschap van Spijkenisse geschaakt. een toernooi voor de volwassenen en de goeie jeugdschakers.
Al sinds het 50-jarig jubileum van onze vereniging organiseren we ook een familie tweetal toernooi, gesponsord door dakbedekkings en aannemingsbedrijf J. de Kluyver. Al jaren lang onze zeer gewaardeerde sponsor van de jeugd.

Dit jaar alweer de 4e editie, maar nog altijd met zeer enthousiaste deelnemers. Deze keer waren er naast de schakers van onze eigen vereniging ook schakers van S.S.V. Klim-Op en Messemaker 1847 uitgenodigd mee te doen. De 12 koppels streden in zeven ronden om de bekers en individuele prijzen.
Uiteindelijk gingen de prijzen naar Manixia en haar Opa(3e prijs), Rawi en zijn vader(2e prijs), en de Yuko en zijn vader(1e prijs)
Demien, Donny en Janice werdern respectieveleijk beste> 12 , beste<12 en beste meisje. Rayan, jordan en Lisa verdienden nog een extra sportiviteits prijs.

Iedereen, ook ik,  kreeg nog een medaille voor de inzet, en zo ging iedereen tevreden naar huis.

De foto's staan onze facebook pagina.