Ook tijdens de zomervakantie is de club weer open voor de jeugd en geïnteresseerden om te komen schaken. Op vrijdagavond van 18:30 t/m 19:30 is iedereen welkom om te komen schaken in de boekenberg. Tijdens dit uur gaan we uiteraard schaken en oefenen we met verschillende schaakspelletjes, maar als er veel animo is gaan we ook kijken of we af en toe kunnen trainen of iets extra's doen!

Aan- en afmelden is niet nodig, je kan gewoon langskomen. Ook kinderen die geen lid zijn van de schaakvereniging zijn welkom, maar als je voor het eerst komt is het fijn als je een mailtje stuurt. Voor vragen kan je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het adres van ons clublokaal is: Markt 40, 3201 CZ Spijkenisse
Telefoonnummer: 06-46539904 (tijdens activiteiten) of 06-24215018
Meer informatie over onze clublocatie en parkeermogelijkheden vindt u hier.

Zomerschaken voor de gevorderden

Voor de wat sterkere en oudere schakers (HG & Gr1) kan je ook goed meedoen bij de senioren Zomerschaken van 20:00 t/m 23:00. Dit is een mooie kans om het op te nemen tegen sterkere tegenstanders die je misschien niet altijd tegenkomt bij de jeugdclubavond. Je hoeft niet de hele avond mee te schaken, je kan in de loop van de avond besluiten om naar huis te gaan.

Is het de eerste keer dat je meedoet? Meld je dan van tevoren even aan. Ook ouders die mee willen schaken kunnen meedoen met het zomerschaken. Meer informatie over de opzet kan je hier vinden.