De kerstvakantie is alweer om de hoek en ook tijdens de vakantie kan je schaken op vrijdagavond tijdens onze clubavond! Om de vakantie goed te starten is er tijdens de clubavond van 20 december een uitdagende kerst verrassing in de vorm van een simultaan tegen één van onze sterkste jeugdspelers, Ansh Jakhari. Lukt het jou ook om een punt weg te snoepen van deze wereldschaker? Voor alle schakers die een mooie partij spelen of een punt kunnen pakken, zijn er leuke prijsjes!

Ook na de jeugdclubavond kan je nog schaken. Tijdens de seniorenclubavond van 20 december is ook weer het jaarlijks kerstschaken van 19:45 tot 24:00 met aan het einde een leuke tombola!

N
amens de gehele jeugdafdeling wens ik iedereen prestige feestdagen en een mooie jaarwisseling!

Feestelijke groeten,
Steyn de Lange