Inloggen

Inloggen

 

De provincie Zuid-Holland werkt van vrijdagavond 20 oktober 21.00 tot en met maandagochtend 23 oktober 05.00 uur aan het Baljuwplein op de Groene Kruisweg in Spijkenisse. Het Baljuwplein wordt volledig afgesloten om de rotonde te voorzien van de definitieve bovenste asfaltlaag. Deze omvangrijke werkzaamheden veroorzaken forse hinder voor het verkeer. Na de weekendafsluiting wordt het Baljuwplein volledig opgeleverd in de nieuwe verkeerssituatie.
 

Omleiding

Tijdens de weekendafsluiting wordt het verkeer omgeleid via de A15. De omleidingsroute wordt aangegeven door de gele verkeersborden langs de weg. Ook fietsers en voetgangers worden omgeleid. De kaarten met de aangegeven omleidingsroute voor het verkeer en voor fietsers en voetgangers staan ook op www.zuid-holland.nl/onderwerpen/verkeer-vervoer/wegverkeer/alle-n-wegen/wegen/n218/baljuwplein.

Verkeershinder

De provincie Zuid-Holland verwacht forse verkeershinder in en rondom Spijkenisse tijdens de weekendafsluiting. Hoewel de provincie er alles aan doet om de overlast tot een minimum te beperken, is hinder helaas niet te voorkomen. Voor onze leden lijkt een omleiding over de Sportlaan en de Winston Churchilllaan een goede oplossing. Houd rekening met eventuele verkeershinder.

Het bestuur.