Dit jaar is alweer het derde jaar op rij dat Schaakvereniging Sliedrecht het vakantietoernooi gaat organiseren. Vanaf 28 juni zal ons verenigingsgebouw in Sliedrecht op 6 donderdagen geopend zijn en zijn er op 6 speeldagen 18 ronden rapid.  Het maakt niet uit hoeveel ronden men wil spelen, of op hoeveel avonden, maar bij minimaal 9 ronden komt men in zijn of haar ratinggroep in de eindrangschikking en is er kans op vele prijzen.

Uiteraard is iedereen van harte welkom.  Dit kan gelden voor de seniorleden op elk niveau.  Inmiddels staan op de deelnemerslijst diverse spelers van 2000+, maar de hele range van 1000-2000 is goed gevuld.  Voor iedereen en op elk niveau dus.  Daarnaast is het toernooi ook uitstekend geschikt voor jeugdleden die senioren wel willen uitdagen. Juist omdat er ook maar 1 of 2 partijen gespeeld hoeven te worden en daarna naar huis gegaan kan worden.

Maar naast het schaken is het natuurlijk juist ook altijd gezellig in Sliedrecht. Elke week staan hapjes klaar en is er altijd tijd voor een leuk of goed gesprek.  Vorig jaar deden in totaal meer dan 90 schakers mee die minimaal 1 avond, maar vaak meerdere avonden langskwamen.

Inschrjven kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de link: https://goo.gl/forms/Hyf3aMMhKOgjto8k1

Hartelijke groet,

Toernooiorganisatie Vakantietoernooi Sliedrecht