Gisteravond tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Schaakvereniging Spijkenisse zijn twee leden van de vereniging benoemd tot Lid van verdienste. Op basis van hun jarenlange tomeloze inzet voor de schaakvereniging heeft het bestuur besloten dat Rienk Pluim en Werner Hübner deze eer te beurt moest vallen. Zij hebben zich jarenlang ingespannen als betrouwbare vrijwilliger en hebben indruk gemaakt door vele rollen te vervullen binnen de vereniging, variërend van jeugdbegeleider, materiaal commisaris, toernooi organisator, barmedewerker tot bestuurslid en nog vele andere rollen. Tijdens alle activiteiten die door de verenging worden georganiseerd kan altijd een beroep op Werner en Rienk worden gedaan. Op deze manier wil het bestuur deze twee bijzondere mensen in het zonnetje zetten. Beiden hebben onder luid applaus een mooie plaquette en een bos bloemen in ontvangst mogen nemen.

Werner Hubner

Rienk Pluim

Dank je wel Rienk en Werner namens het bestuur en de leden van de vereniging.
~~~~~~