Inloggen

Inloggen

Op zaterdag 13 oktober werd in Roosendaal het jaarlijkse Hutton-toernooi gehouden. Het is het nationale kampioenschap van de onderbonden. Net als voorgaande jaren was ook nu de RSB de sterkste. Ook nu werd bewezen, dat de RSB de sterkste jeugd heeft. Het Klim-Op-gehalte was ook nu weer groot.
Er werden 5 ronden gespeeld.
In de A-categorie werd het RSB-team tweede. Er werd drie keer gewonnen en twee keer gelijk gespeeld.
In de B-categorie was het RSB-team oppermachtig. Ze wonnen hun 5 ronden overtuigend.
Het C-team wisselde goede ronden af met zwakke ronden. Er werd drie keer gewonnen en twee keer verloren. Ze werden hiermee nog wel derde.
In de D-categorie was het RSB-team veruit de sterkste. De 5 ronden werden duidelijk gewonnen en dat leverde dus een mooie eerste plaats op. In deze categorie speelde Ansh: 5 uit 5(!)
Ook het E-team deed het goed. Vier ronden werden gewonnen en een ronde werd verloren. Het leverde uiteindelijk een tweede plaats op.
Alle RSB-teams eindigden bij de eerste drie. Het was dan ook duidelijk, dat de grote Hutton-wisselbeker ook dit jaar naar de RSB ging. De RSB scoorde 42 matchpunten en 73 bordpunten.
Geweldig gepresteerd en een felicitatie waard. Na afloop werd er bij een MacDonald in de buurt met een broodje hamburger(en meer) nog eens gezellig nagepraat over de successen.
Ouders weer ontzettend bedankt voor het vervoer en de begeleiding!