Inloggen

Inloggen

OP ZATERDAG 7 SEPTEMBER 2019 ORGANISEERT SCHAAKCLUB MESSEMAKER 1847 WEDEROM HET JAARLIJKSE OPEN JEUGDKAMPIOENSCHAP VAN GOUDA. DIT IS EEN HEEL LEUK EN LEERZAAM TOERNOOI VOOR ONZE JEUGD. DOE MEE!!!

SPEELZAAL
De speellocatie is de aula van "De Goudse Waarden", Kanaalstraat 31, 2801 SH te Gouda; dit scholencomplex dat belangeloos beschikbaar wordt gesteld, ligt langs de rivier de Gouwe. 
Vanaf het station is het ongeveer tien minuten lopen (er gaat helaas geen bus die kant op) en wel als volgt:
Station aan de centrumkant uitlopen, schuin rechts oversteken en het park inlopen, vervolgens de weg volgen tot de T-splitsing bij de Gouwe en rechtsaf gaan tot aan de 1ste weg rechts naar beneden de Kanaalstraat, na ca. 200 meter is de parkeerplaats (vrij parkeren) daarnaast de hoofdingang. Er kan ook gratis worden geparkeerd bij BAM Infra, H.J. Nederhorstraat 1, direct naast de speellocatie. 

Er wordt in verschillende leeftijdscategorieën gespeeld:
Categorie ABC: geboren na 1998
Categorie D:     geboren na 2006
Categorie E:     geboren na 2008
Categorie FGH: geboren na 2009
Afhankelijk van het aantal deelnemers per categorie kan de organisatie besluiten om bepaalde leeftijdsgroepen te combineren of te splitsen.
Er is bij voorbaat al voor gekozen om de leeftijdsgroepen A, B en C te combineren. Sterkere jeugdspelers in deze leeftijdscategorieën kunnen overigens ook mee doen bij de senioren in het Open Kampioenschap van Gouda

Speeltempo: 20 min p.p.p.p. 7 - 9 ronden rapid Zwitsers systeem, in de jongste categorieën 9-11 ronden met een korter speeltempo. 

Prijzen: Bekers voor de drie hoogst geëindigden in elke categorie, daarnaast krijgt elke deelnemer een herinnering. 

Het inschrijfgeld bedraagt:   € 5,=   te voldoen aan de zaal.

Aanvang: 10.00 uur.
Uiterlijk aanwezig zijn om 09.30 uur.

INSCHRIJVEN is mogelijk tot donderdag 5 september 20.00 uur bij:
Peter Scheeren               06-20423000
E-mail                           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of (bij voorkeur) met het inschrijfformulier 

Telefoonnummer speelzaal (op de speeldag zelf):
06 - 20423000