Afdrukken
Categorie: Nieuws
Hits: 315

Afgelopen vrijdagavond was het weer een spookachtige nacht op schaakvereniging Spijkenisse. Iedereen was weer in de Halloween sfeer naar de clubruimte gekomen als heksen, spoken, bandiet en meer van dat spookachtige gespuis. In de middag was de zaal ingericht en vanaf half zeven kwamen de jeugdschakers en hun ouders binnen in de griezelige sfeer. Onder de spannende muziek, gingen de schakers verschillende schaakspelletjes spelen voorzien van wat lekker door onze gastvrouw, als heks, Marianne. Ook de starterscursus was van de partij die samen met Inge en Frank dit spookachtig leuke spel gingen spelen. Van het bekende weggeefschaak, tot het chaotische lawine schaak wist iedereen wel wat geks op het bord te toveren,

Aan het einde werden de vier best gekleden in het zonnetje gezet, of naja, toch niet. Ze werden wel beloond voor hun griezelige vertoning! Als intergalactische crimineel was deze alien net ontsnapt uit de gevangenis en beland in onze schaakruimte. Als goede griezel en een passend achtergrond verhaal zat Fabricio er helemaal in! Sommige zullen zich de films van Casper het spook nog wel herinneren, vandaag was er toch een echte Casper, als spook! Hij was niet het enige filmmonster, want ook het monster van Scream was er, Mees. Er waren voldoende heksen maar er was maar een zwarte kat en dat was Veerle. Alle 4 hebben ze wat leuks meegekregen als beloning voor hun voor hun top kostuums.

De Halloween clubavond van 2019 is alweer voorbij en de griezels zijn weer naar huis. Gezien de reacties van iedereen mag het weer een geslaagde avond genoemd worden! Ook in de loop van de avond zijn er weer mooie foto’s gemaakt (met dan aan Marian Draat), nu nog de vraag of we nog een spook op de achtergrond kunnen zien.

Foto's zijn terug te vinden op onze facebook : https://www.facebook.com/SchaakverenigingSpijkenisse/