Beste leden van SV Spijkenisse,

Volgende week, op 4 september, starten wij ook weer met de seniorencompetitie. U ontvangt op zeer korte termijn hierover een bericht. De kernpunten zijn de volgende:

U dient zich van te voren aan te melden. Dit kan via de volgende manieren en dient te gebeuren uiterlijk de donderdag van tevoren.
  1. Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met in de titel uw naam + datum van de clubavond.
  2. Stuur een bericht via sms of whatsapp naar 06-49660484
  3. Telefonisch contact alleen na 18:00 via hetzelfde telefoonnummer. (In verband met het werk van de competitieleider is hij niet eerder bereikbaar)
De hoofdruimte is tijdelijk de grote zaal en is open vanaf 19:50
  • In verband met de jeugd, willen wij u verzoeken pas vanaf 19:50 binnen te komen
  • Bij binnenkomst gaat u, nadat u uw handen schoon heeft gemaakt, naar de linkerzaal toe, tenzij u wat te drinken wilt bestellen.
  • Er is (tijdelijk) geen stilteruimte.
Gedurende de clubavond
  • U schudt geen handen met de tegenstander.
  • Na afloop brengt u de stukken naar de pantry-zaal als u wilt analyseren. Zo niet, bergt u daar de stukken op. Schoonmaken van de stukken is in dit geval niet nodig.
  • Wisselende partijen worden volgens het protocol van de KNSB zoveel mogelijk vermeden. Indien u na de partij tegen anderen wilt schaken, is dit wel beperkt mogelijk, echter dienen de stukken en bord tussendoor wel schoongemaakt te worden.

Hopelijk kunnen wij met het in acht nemen van deze regels de competitie zoveel mogelijk normaal doorgang laten vinden.

Met vriendelijke groet,

Competitieleider