Geachte leden van SV Spijkenisse,

In de persconferentie van dinsdag 13 oktober is de amateursport voor volwassenen aan banden gelegd, waarbij er een stop is gezet op alle wedstrijden. Daarnaast is sporten alleen nog maar mogelijk als ten alle tijde 1,5 meter afstand kan worden gehouden.
De maatregelen zouden vier weken gaan gelden.

Gegeven dat de interne competitie wedstrijden zijn en het praktisch zeer lastig is om continu de 1,5 meter afstand te garanderen (ook tijdens het schaken), heeft het bestuur besloten om de interne competitie van de senioren tijdelijk stil te leggen voor de duur van de maatregelen van het kabinet.
Wij houden het nieuws in de gaten en zullen zo spoedig mogelijk jullie informeren over het herstarten van de vrijdagavonden voor de senioren wanneer het kabinet daar groen licht voor geeft.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,