Beste senior-leden van SV Spijkenisse,

Het zal waarschijnlijk niemand ontgaan zijn, maar ondertussen is duidelijk dat de huidige maatregelen waardoor wij niet kunnen schaken in de Boekenberg zeker tot in januari zullen blijven gelden. Om toch enigszins verbonden te blijven aan het schaakspel en de vereniging starten wij weer wedstrijden op Lichess elke vrijdagavond.

Via https://lichess.org/team/schaakvereniging-spijkenisse kunt u uzelf aanmelden bij het team. Op deze pagina vindt u ook de wedstrijden.

Op verzoek van verschillende leden zullen elke vrijdagavond 2 wedstrijden open staan.
1) Snelschaak conform de regels van eerder dit jaar, dus 10 minuten pp met 5 seconden increment. Er is ook een optie om de tijd te verkorten. Deze draait van 20:00 tot 22:00
2) Classic met 30 minuten pp met 20 seconden increment. Hier is geen optie om de tijd te verkorten. Deze draait van 20:00 tot 23:30

Voor beide arena's geldt dat deze niet meetelt voor de lichess rating.
Het is mogelijk om beide wedstrijden tegelijk te spelen, dus ik hoop dat hier dan ook gebruik van wordt gemaakt.

Er zijn ook andere ideeën die momenteel geopperd worden, en die zullen ook worden bekeken. Maar in eerste instantie wil ik graag het minimum alvast opzetten.

Met vriendelijke groet,

Competitieleider SV Spijkenisse