In Memoriam

Afgelopen woensdag bereikte ons ook het droevige nieuws dat op dinsdag 28 augustus, veel te vroeg, ons oud-lid Sjaak de Ligt is overleden. Sjaak werd een paar jaren geleden getroffen door darmkanker. De zware behandelingen die hij heeft moeten ondergaan hebben hem niet weten te redden. Hij werd slechts 61 jaar.

Sjaak is vanaf 20 augustus 2017 t/m 30 augustus 2020 lid van onze vereniging geweest. Sjaak was een zeer trouwe bezoeker van onze clubavond die altijd als één van de eersten aanwezig was.

Ondanks dat hij maar drie jaar lid van onze vereniging geweest is, heeft hij een onuitwisbare indruk gemaakt. Zijn aanwezigheid ging nooit onopgemerkt voorbij. Hij was een sociale man met veel humor en de nodige zelfspot. Een bijzondere herinnering heeft zijn team aan zijn deelname aan het Ooievaartoernooi in 2019 en dan vooral de verhalen tijdens heen en terugreis.

Wij zullen ons Sjaak herinneren als een bijzonder clublid. Het bestuur en de leden van de vereniging wensen zijn familie veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Kees Verstraate, Voorzitter.