Op 11/10/2022 werd de eerste ronde gespeeld van de RSB competitie tegen Dordrecht. Als nieuw aangewezen teamleider is het mijn taak om de opstelling van het team te bepalen. Achteraf gezien had dat misschien wat beter gekund deze ronde. Maar achteraf gezien is makkelijk praten. Job Verheul kwam bij ons invallen i.p.v. Wilmar Meijer. Later kreeg het team als definitieve vervanger Jordy Lahaye erbij, maar het zou apart zijn om Job hierdoor af te zeggen. Vanaf ronde 2 zal Jordy dus met ons meespelen. Gelukkig zijn alle uitwedstrijden best dichtbij huis. Zo ook Dordrecht. Op papier waren wij de sterkere ploeg, maar dat heeft met name te maken met de speelsterktes op onze topborden. Het was toch weer een leuke avond met schaakpartijen in Dordrecht. Het resultaat: Dordrecht 2 4,5-3,5 Spijkenisse 1. Op een halve punt behalen we dus geen matchpunt deze ronde. Hieronder een verslag van de partijen van die avond.