Op woensdag 9 februari is de loting voor de Knock-Out competitie geweest. Daarvoor hebben enkele nieuwe (en oudere) leden nogmaals een oproep ontvangen om zich eventueel in te schrijven. Er doen uiteindelijk 13 leden mee. Er zijn voor de loting 3 vrije spelers toegevoegd die mee geloot zijn.

Aan de leden wordt gevraagd zelf een datum te prikken voor de wedstrijd. Dit kan door de datum te schrijven op het bord in de schaakzaal, of onderling overleg via de mail/online prikker.

De loting is als volgt:
        Datum / uitslag
Match 1 Thijs van Dam - Richard Koopman
Match 2 Martin Verheul - Patrick Goossens
Match 3 Wim Groenheijde - Vincent Goossens
Match 4 Vrij - Fabian van Buuren
Match 5 Wim den Haan - Rob Kalkman
Match 6 Vrij - Jerry Sandifort
Match 7 Steyn de Lange - Job Verheul
Match 8 Ismaël Woudt - Vrij
In verband met het feit dat er dit jaar maar 16 deelnemers zijn, was iedereen in de eerste ronde vrij. De loting voor de tweede ronde is als volgt:

1 Frank Buijck - Fabian van Buuren
2 Ricardo Klepke - Savoljub Reljic
3 Björn Verstraate - Richard Koopman
4 Joey Brokaar - Werner Hübner
5 Steyn de Lange - Djad Maes
6 Wilmar Meijer - Jerry Sandifort
7 Daniël Zevenhuizen - Rob Kalkman
8 Ariton Debrliev - Mane Reljic

De maanden december, januari en de eerste helft van februari zijn de data waarop deze wedstrijden gespeeld kunnen worden.