Schaakvereniging Spijkenisse heeft zowel een jeugd- als een seniorenafdeling.
Onze Jeugdclubavond is elke week op vrijdagavond van 18:30 tot 19:30. Daarna is de zaal voor de Senioren beschikbaar tot 24 uur.

De vrijdagavonden bij Schaakvereniging Spijkenisse zijn altijd gezellig, leerzaam en geschikt voor iedereen die kan schaken of geïnteresseerd is om te leren schaken. Er zijn groepen op sterkte, dus altijd spelers van ongeveer vergelijkbaar niveau.

We spelen met teams in de regionale RSB-clubcompetitie, doorde weekse avonden,
en in de landelijke KNSB competitie, op de zaterdagen.

Op de maandag- en dinsdagavonden worden groepstrainingen gegeven door gediplomeerde trainers, waar de schakers het extra stapje maken om op een hoger niveau te komen. Deze extra trainingen zijn voornamelijk bedoeld voor de schakers die al kunnen schaken en al een beetje ervaring op zak hebben.

Jaarlijks organiseert de schaakvereniging meerdere senior clubavond evenementen, waaronder Kerst- en Paas-schaken, snel-schaak/schuif kampioenschap.  Daarnaast organiseren we meerdere toernooien.
Het Open Kampioenschap, de Vierkamp, het Snel-schaak kampioenschap en de Marathon.

De beste indruk van onze vereniging krijgt u echter door op een vrijdagavond eens langs te komen. Iedereen mag bij ons twee avonden 'op proef' meespelen, waarbij hij of zij partijen tegen andere spelers van dezelfde speelsterkte speelt.

Als je een keer wilt komen kijken of voor vragen kan u contact opnemen met de Competitieleider:
Naam: Werner Hubner

Lid worden van de schaakvereniging? Het inschrijfformulier kunt u hier vinden en info over de contributie hier. Voor vragen over lidmaatschap of opzegging hiervan, kan u contact opnemen met de secretaris.
Naam: Werner Hubner

Het adres van ons clublokaal is: Markt 40, 3201 CZ Spijkenisse
Telefoonnummer: 06-46539904 (tijdens activiteiten)