Aankomende vrijdag, op 25 mei 2018, zal het jaarlijkse clubkampioenschap snelschaken en snelschuiven plaatsvinden.
Er zal in drie groepen gestreden worden. De indeling zal plaatsvinden volgens de clubrating van de deelnemers.

Groep 1 speelt met een tijd van 3 minuten per persoon, met een increment van 2 seconden per zet. Zij spelen ook twee partijen per ronde.
Groep 2 en groep 3 spelen met een tijd van 7 minuten per persoon, met een increment van 3 seconden per zet. Zij spelen één partij per ronde.

De eerste ronde van het snelschaken zal rond half negen beginnen. Hierbij het verzoek om uiterlijk 20:00 aanwezig te zijn of de competitieleider een bericht te sturen van uw aankomst, zodat de groepen tijdig gemaakt kunnen worden.

Hopelijk zie ik u op 25 mei verschijnen in de Boekenberg!

Met vriendelijke groet,

Competitieleider schaakvereniging Spijkenisse