De laatste speelronde van de interne competitie is op 22 juni. Na deze datum zullen wij weten wie er zomerkampioen is van elke categorie en wie er tegen elkaar mogen strijden voor de titel van clubkampioen van seizoen 2017-2018.

Op 29 juni is het Doorgeefschaakkampioenschap. Aanmeldingen kunnen weer individueel, of in teams door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook hangt er een formulier in de clubruimte waarop ingeschreven kan worden. Daarnaast is het ook mogelijk om op de dag zelf binnen te komen.
Er zal deze avond  geen normale competitie gespeeld worden.

Op de eerste vrijdag van juli zal het zomerschaak weer beginnen op de clubavond. Zeven weken lang 5 rondes per avond, waarbij het ratingverschil bepaalt hoeveel tijd u krijgt. U hoeft niet elke week aanwezig te zijn, want alleen de beste vijf weken tellen mee voor de eindstand.
Het zomerschaak zal doorgaan tot en met 24 augustus.

Op 31 augustus zal de Algemene Ledenvergadering zijn, waarna wij op 7 september weer beginnen met de normale interne wintercompetitie in de nieuwe groepsindelingen.