Momenteel zijn er 3 teams en 2 personen die zich hebben aangemeld voor het doorgeefschaak.
Op de vrijdag zelf is het nog mogelijk om aan te melden, maar tegelijk zal de eerste dag van het Zomerschaak van start gaan.
Indien er geen extra spelers komen voor het doorgeefschaak, zal aan deze leden gevraagd worden of zij dan wel mee willen doen met de eerste dag van het Zomerschaak.

Hoe zat het zomerschaak ook alweer in elkaar?
Elke partij duurt 30 minuten. De hoeveelheid tijd die een speler krijgt, is echter afhankelijk van het ratingverschil van de twee spelers. Elke 100 punten ratingverschil betekent 2 minuten erbij voor de zwakkere speler en 2 minuten eraf voor de sterkste speler.
Elke avond worden 5 rondes gespeeld. Als u echter gedurende de avond verhindert bent, of later komt, is dit geen probleem.
Deze vrijdagen zijn open voor iedereen, ook niet-leden en jeugdleden die mee willen doen staan hierin vrij.

Deze opzet duurt 8 vrijdagen, tot de ALV. De beste 5 vrijdagen per speler worden geteld voor de eindstand. Het is dus niet nodig om elke week aanwezig te zijn.

Ik wens iedereen veel plezier in deze weken!