Inloggen

Inloggen

Het eerste seizoen van de nieuwe competitieindeling zit er bijna op. Aankomende vrijdag zal de laatste competitieavond zijn voordat de eerste promoties en degradaties zullen plaatsvinden. Een kleine ronde langs de groepen levert het volgende plaatje op:

In groep 1 gaat Erik Both onbedreigd naar de eerste plaats. Met slechts 1 verliespartij en geen remises is hij niet meer bij te halen.
De tweede plaats gaat tussen Wilmar Meijer en Rob Kalkman. Ook Wilmar heeft slechts 1 keer verloren, maar heeft een paar remises. Terwijl Rob zijn score vooral heeft behaald door elke week aanwezig te zijn.
Onder de streep zien wij Djad Maes en Joey Brokaar die de hele competitie niet hebben gespeeld.

In groep 2 staan de namen wel redelijk vast voor plek 1 en 2, maar de volgorde kan nog switchen. Patrick en Walter staan redelijk los van de rest van de groep.
Ook hier vinden wij onder de streep iemand die niet speelde, Ariton, en Peter van Soest. Echter kunnen ook Jan Straatman of Dirk Brijs nog slachtoffer worden, afhankelijk van de laatste resultaten.

In groep 3 gaat het alleen om de hoogste plaatsen. En Klaas Mol zal vrij zeker de eerste plaats in beslag gaan nemen. De tweede plaats is nog een gevecht. Rienk Pluim heeft de beste papieren daarvoor, maar ook Wim den Haan kan het nog zeker halen. In theorie Jerry Sandifort ook, maar hij is wel afhankelijk van andere resultaten.