De schaakbond heeft het eerste fysieke schaaktoernooi weer op de planning staan. Tijdens het Olympisch Festival in Den Haag, 30 juli t/m 1 augustus, organiseren zij een schaaktoernooi bestaande uit zeskampen met maximaal 200 deelnemers.

Locatie: Sportcampus Zuiderpark, Den Haag

Het schaaktoernooi is voor alle schakers die weer even op gang willen komen voor het nieuwe seizoen. De indeling van de groepen geschiedt op basis van de KNSB-ratings. De wedstrijden worden verwerkt voor de KNSB-rating. Het speeltempo is 90 minuten per persoon plus 10 seconden increment. Op de vrijdag is 's middags de eerste ronde, op de zaterdag en zondag gevolgd door een dubbele ronde in de ochtend en middag.

We organiseren ook enkele simultaanse schaakwedstrijden (in het weekend om 12.00 uur en 14.30 uur), dus alleen even langskomen is ook mogelijk.

De inschrijvingen stromen binnen, dus wees er snel bij! Meer informatie is te vinden via de onderstaande button. Direct inschrijven is uiteraard ook mogelijk en kan via de onderstaande link.

Uiterste aanmelddatum: 23 juli, zolang het maximum aantal deelnemers nog niet bereikt is.

Kijk voor meer informatie op Toernooi informatie 30-juli t/m 1 augustus