Inloggen

Inloggen

Online activiteiten op Lichess

Elke vrijdagavond, tot 6 april, online schaken:

Teampagina Senioren (20:00 - 22:00 uur): https://lichess.org/team/schaakvereniging-spijkenisse
Teampagina jeugd (18:30 - 19:30 uur) : https://lichess.org/team/sv-spijkenisse-jeugdafdeling

 Website: www.airconklimaatbeheersing.nl

Aircon is gespecialiseerd in technische installaties op het gebied van klimaatbeheersing voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. U kunt bij Aircon terecht voor de meest uiteenlopende luchtbehandelingssystemen, airconditioning van klein tot zeer groot, koeltechnische installaties en ventilatiesystemen.
Airconditioning is een groot specialisme in het bedrijf. Daarbij kunt u denken aan het koelen van serverruimtes, grote kantoorpanden en het design art cool programma van LG-airconditioning bij particulieren.
Aircon levert met een nette prijs een uitstekende service op de toepassing van airconditioning en klimaatbeheersing. Wilt u precies weten wat mogelijk is voor uw situatie neem dan contact op via telefoon of fax.

Aircon Klimaatbeheersing
Edisonweg 7-07
3208 KB Spijkenisse
Tel: 0181-639030

 


 

website: www.dekker-elektro.nl

Dekker Elektro is een technisch dienstverlener op elektrotechnisch-, beveiligings-, domotica- en onderhoudsgebied. Onze filosofie is dat wanneer mensen werken met plezier, zij ook de beste kwaliteit kunnen leveren. Hierdoor levert Dekker-Elektro kwalitatief hoogwaardige techniek en dienstverlening.
In onze organisatie wordt er voor gekozen alleen een opdracht aan te nemen wanneer onze medewerkers er zeker van zijn de gevraagde kwaliteit ook daadwerkelijk te kunnen leveren

Omdat Dekker-Elektro begaan is met de omgeving, tracht de organisatie ernaar om ook de klanten te voorzien van duurzame oplossingen. Aangezien de aanschaf van ‘duurzame producten’ vaak duurder uitvallen dan de aanschaf van traditionele producten, is het van belang ook de besparing van de oplossingen te kunnen berekenen.

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing en kunnen voor elke situatie de ideale oplossing bieden. Door het maken van een analyse kan er een energievoorstel gemaakt worden waardoor wij u concrete aanbevelingen kunnen doen om het energieverbruik van uw installaties te optimaliseren.

 


 

website: www.emprove.nl

"Wij streven naar zero incidents. Wij geloven hier niet alleen in, maar handelen er ook naar."

Emprove is een adviesbureau voor kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu met als focus de maritieme sector. Vanuit onze passie voor het bereiken van zero incidents en excellentie, willen wij met onze dienstverlening een bijdrage leveren aan het veilig, milieuvriendelijk en rendabel vervoeren, overslaan en opslaan van (gevaarlijke) goederen.
Emprove focust zich op de competenties, gedrag en cultuur van werknemers en organisatie. Wij streven naar een maximale betrokkenheid van het management, het wal- en het scheepspersoneel. Met onze dienstverlening willen wij een bijdrage leveren aan het veilig, milieuvriendelijk en rendabel vervoeren, overslaan en opslaan van (gevaarlijke) goederen in de industrie.
Technische know-how en betrokkenheid zijn termen die ons kenmerken. Wij ondersteunen o.a. op het gebied van compliance, strategie ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, verandermanagement, interne en externe audits. Door innovatieve toepassingen kunnen wij het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om een maximale prestatie neer te zetten.

Missie & Visie
Empowering Improvement – staat voor het in staat stellen van mensen om zichzelf en hun (maritieme) organisatie continu beter te laten presteren, verder dan de normen en eisen die gesteld worden. Wij streven naar een maritieme industrie van een uitstekende kwaliteit met zero incidents.

 


 

website: www.forumcatering.nl

Service en kwaliteit zijn ons kenmerk, daarom zijn al onze auto's voorzien van ovens waarin uw gerechten op temperatuur blijven. Bovendien zijn de auto's uitgerust met communicatie-apparatuur voor een snelle en optimale service! Al onze maaltijden worden vervoerd en verpakt cf de eisen van de Keuringsdienst van Waren.

Hoe het allemaal begon.....
Forum heeft die bezorgservice bijna tot een kunst verheven. Het is dan ook niet toevallig dat eigenaar Ming Huw de zoon is van de man die tientallen jaren geleden de Chinese keuken in Spijkenisse introduceerde.
Huw begon, na jaren bij zijn, inmiddels gestopte, vader te hebben gewerkt, in 1989 voor zichzelf. Hij bouwde in een tijdsbestek van tien jaar de Catering Service voor Chinese Oosterse Specialiteiten, die bekend staat onder de naam Forum, op tot wat die nu is; een catering service die het bezorgen van maaltijden tot in de puntjes heeft geregeld. "Ik wil niet zeggen dat wij het hebben uitgevonden, maar het systeem van bezorgen hebben we wel aanzienlijk verbeterd", geeft Huw aan. Die verbeteringen zijn voor een belangrijk deel terug te vinden in de auto's van Forum.

De kenmerkende witte bestelwagens en mini-vans zijn immers uitgerust met communicatieapparatuur, zodat een optimale en snelle service is gegarandeerd. Bovendien zijn alle auto's uitgerust met een oven. De bestelde gerechten zullen dus altijd op de gewenste temperatuur worden afgeleverd. Bovendien heeft Forum een geautomatiseerd klantenbestand. Dat typeert de efficiente en persoonlijke manier waarop met klanten wordt omgegaan, wat ook blijkt uit het feit dat Forum, dat ook een Party-service heeft, natriumarme, suikervrije en dieetmaaltijden levert en de immer correct geklede chauffeurs.

Wij zijn een cateringservice voor Chinees Oosterse Specialiteiten.
Voor bezorging aan particulieren en bedrijven zijn wij dagelijks geopend van 12.00 tot 21.30 uur en op woensdag gesloten.
telnr: 0181-616888

 


 

website: www.nissewaard.nl

Bezoekadres
De Stadswinkel vindt u in het stadhuis van de gemeente Nissewaard. Het stadhuis is gevestigd aan de Raadhuislaan 106 te Spijkenisse.

Stadhuis en Stadswinkel
Raadhuislaan 106
3201 EL Spijkenisse

Plein Werk en Inkomen
Uitstraat 8-18
3201 EN Spijkenisse

Contact
De balies van de Stadswinkel zijn geopend van maandag t/m woensdag van 8.30 tot 16.00 uur, donderdag van 8.30 tot 20.00 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur. We werken alleen op afspraak.
Telefoon: 0181 - 140181
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

website: www.hoogvliet.biz

Wie zijn wij
Hoogvliet Totaalonderhoud is een familiebedrijf uit Spijkenisse dat al vier generaties schilderwerk, glasservice en onderhoudswerkzaamheden uitvoert in de regio Rijnmond. Het team van Hoogvliet Totaalonderhoud werkt al bijna 70 jaar voor woningcorporaties, VvE’s, gemeentes, zorginstellingen en scholen.

Onze passie ligt in het creëren van een hoge woon- of gebruiksbeleving.

We komen dagelijks bij onze klanten thuis, op de werkplek of in hun gebouw. Dit is de plek waar ze zich vertrouwd en beschermd voelen of de plek waar ze geconcentreerd hun werk verrichten. Wij beseffen goed dat het ingrijpend kan zijn als op die plek vreemde mensen over de vloer komen. Daarom gaan alle medewerkers van Hoogvliet Totaal daar uiterst zorgvuldig mee om. Ons belangrijkste doel is om de bewoners of gebruikers met zo weinig mogelijk overlast, snel weer te laten genieten van hun huis of gebouw.

Onze waarden

Efficiëntie & Vakmanschap
We voeren een uitgebreide conditiemeting uit naar de staat van uw woning, gebouw, complex of school. We brengen helder in kaart wat de benodigde werkzaamheden zijn om de materialen zo lang mogelijk in goede staat te behouden of om te renoveren volgens uw wensen. Ons vakmanschap en inventief inzicht leveren niet alleen kort na het onderhoud, maar ook op lange termijn de beste kwaliteit en de laagste onderhoudskosten.

Betrokkenheid en verbondenheid
We zijn een familiebedrijf in hart en nieren. We renoveren en voeren onderhoud uit. Maar daar voegen we betrokkenheid en verbondenheid aan toe. Wij betrekken u in het proces en houden u altijd op de hoogte. Zo leveren we het product en het werk dat u van ons verwacht.

 


 

website: www.kluyver.nl

J. de Kluyver Dakbedekking Rhoon b.v. heeft zich de afgelopen 38 jaar gespecialiseerd in het adviseren, aanbrengen en onderhouden van bitumineuze dakbedekkingen.

Hierbij wordt uitgegaan van geïsoleerde dakbedekkingsystemen waarbij de waterkerende functie (onder en toplagen) uitsluitend wordt bepaald door gebruikmaking van Wédéflex dakbedekking in combinatie van "Wédéflex established" opgeleid personeel. Dit komt met name de investering van toegepaste isolatiematerialen ten goede. De meerwaarde welke u investeert in duurzaamheid zal voor u op de lange termijn door de gekozen dakbedekkingsystemen ruimschoots worden terugverdient.

Uitvoering volgens BRL 4702/02 en het Arbo-management systeem OHSAS 18001:2007 beperken de faalkosten en vergroten tevens de veiligheid en kwaliteit tijdens uitvoering van uw dakonderhoud. Uiteraard zijn wij lid van VEBIDAK.

J. de Kluyver Dakbedekking Rhoon B.V. is opgericht op 1 maart 1975. Van een boerenschuur en vervolgens kantoor werden de zaken vanaf 4 september 1981 aangestuurd vanuit het nieuwe kantoor aan de Ambachtsweg nr. 7 te Rhoon, waar vanuit nog steeds gewerkt wordt. Na twee directiewisselingen staan thans Ruud de Boer en Peter van Leeuwen aan het hoofd.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhouden en aanbrengen van bitumineuze daken waarbij veiligheid en kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan.

Wij zijn Wédéflex verwerker van het eerste uur en zijn daar trots op. Tot op de dag van vandaag. De inmiddels 35 jarige ervaring van J. de Kluyver met deze producten hebben geresulteerd in vertrouwen van klanten naar ons en vertrouwen van ons naar de Wédéflex organisatie.

Onze niet te grote organisatie kent weinig schijven zodat u bij kontact altijd te maken zult krijgen met een direct leidinggevende. Hierdoor is een uitstekende servicegraad haalbaar.

 


 

website: www.minekus.nl

Over ons

Rotterdamsche Tramweg Maatschappij (RTM)
Al voor 1970 is door Klaas Minekus, samen met zijn zoon Bouwen, de basis voor ons bedrijf gelegd. Zij werkten destijds op akkoordloon voor de Rotterdamsche Tramweg Maatschappij (RTM). Een constructie waar Bouwen later zelf mee is doorgegaan. Het werk werd door hem aangenomen en hij werd dan tijdelijk op de loonlijst van de RTM gezet. Dat was in de tijd dat het baggeren, maaien en sloten nog uitsluitend handwerk was dat met de kanthakker, smakzeis en de baggerbeugel gedaan werd.

Oprichting B. Minekus Zuidland B.V.
In 1970 verkocht de RTM de trambanen aan de Provincie Zuid-Holland, waarmee de onderhoudswerkzaamheden dreigden te verdwijnen. De Provincie wilde van het akkoordloon af waardoor Bouwen genoodzaakt was zijn eigen bedrijf te beginnen. Alleen op deze basis mocht hij het onderhoudswerk voor de Provincie Zuid-Holland blijven doen.
Om ook in de wintermaanden aan het werk te kunnen blijven, is hij zich begin jaren zeventig ook gaan toeleggen op sloopwerkzaamheden. 

Opdrachtgevers
Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een gezond familiebedrijf met een modern machinepark en vakkundige, gemotiveerde medewerkers.
In onze relatie met opdrachtgevers hechten wij veel belang aan kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Op basis van deze kwaliteiten mogen wij ons verheugen in langdurige relaties met voornamelijk waterschappen, gemeentes en natuurorganisaties.

Professionaliteit
Ondanks de groei die ons bedrijf heeft doorgemaakt en de daarmee gepaard gaande professionalisering van onze bedrijfsvoering (ISO 9001, VCA**, BRL Groenvoorziening, MVO, CO2-prestatieladder), zijn we vooral een gewoon familiebedrijf gebleven.

Persoonlijk, flexibel en veelzijdig ... dat zijn onze kenmerken en daar staan we voor! Al vanaf 1970!

 


 

website: www.nvdsadvocaten.nl

Nauman Van der Starre is een advocatenkantoor gevestigd in Oostvoorne. De gehele regio Voorne-Putten, waaronder Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Brielle, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Zuidland, Abbenbroek, Heenvliet, Geervliet kan bij ons terecht. Onze advocaten zijn mr. Simone Verweel-Nauman en mr. Chrystel van der Starre.

Onze advocaten zijn beide werkzaam in een algemene praktijk. Daarnaast heeft het kantoor twee specialisaties: personen- en familierecht en arbeidsrecht. U kunt onder andere bij ons terecht voor echtscheidingen, beëindiging samenleving, alimentatiezaken, gezag- en omgangszaken, het opstellen van een ouderschapsplan, boedelscheiding, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en pensioenkwesties. Ook voor het opstellen of beoordelen van een arbeidsovereenkomst of in geval van een ontslag op staande voet of ontbinding van een arbeidsovereenkomst bent u bij ons aan het juiste adres.

Zowel als advocaat als als mediator kunnen wij u bijstaan. Of het nu in onderhandelingen of in een procedure is, wij staan u met raad en daad ter zijde. Het streven is altijd om uw probleem zo snel mogelijk en het liefst zonder procedure op te lossen door middel van overleg en onderhandeling. Mocht dit echter niet lukken of voor u niet tot het beste resultaat leiden, dan zullen wij in een procedure voor u strijden.

Nauman Van der Starre is een laagdrempelig en toegankelijk advocatenkantoor. De advocaten hebben een no-nonsense mentaliteit. Wij staan midden in de samenleving en vierkant achter onze cliënten!

Als u naast gedegen rechtshulp ook inlevingsvermogen wenst en betrokkenheid in plaats van een afstandelijke relatie, neemt u dan contact met ons op. Belt u ons gerust voor informatie of voor het maken van een afspraak.

Nauman Van der Starre
De Pinnepot 14
3233 LP Oostvoorne
T 0181-820297
F 0181-820298

 

website: 

Net Techniek B.V. is opgericht in 2006 en vanaf de eerste dag actief op verscheidene gebieden. Zo verricht Net Techniek werkzaamheden in de kabelbranche, voert werkzaamheden betreffende de zogenaamde abri's (buswachtruimtes) uit en verricht ze diverse projecten waarbij durf, lef en initiatief van haar mensen werd en wordt verwacht.

Net Techniek is een bedrijf wat gecertificeerd is conform ISO 9001 en tevens in het bezit is van VCA **. De kwaliteit- en veiligheid processen worden goed bewaakt en overgebracht op het personeel en onderaannemers. Al het personeel dat Net Techniek inzet tijdens de werkzaamheden heeft minimaal VCA basis en de leidinggevenden beschikken over VCA-Vol.

Net Techniek is een bedrijf waarbij kwaliteit en flexibiliteit voorop staat en bij ons is de klant nog echt koning.

In samenwerking met specialisten op andere gebieden wordt er door Net Techniek altijd een oplossing gezocht in nauw overleg met de klant, zodat het project naar tevredenheid van de klant wordt uitgevoerd.

De directie van Net Techniek B.V. bestaat uit de volgende heren:
H.G.Stedehouder, mobiele nummer: 06-22936769
P.A.H. Commissaris, mobiele nummer: 06-21806611

Vestigings-en postadres:
Binnenbaan 33
3161 VB Rhoon
E-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

Gimico B.V.
Rietbroekweg 2
3208 CR SPIJKENISSE
Telefoon:0180 619020

 


 

website: www.rmcoatings.nl

RM Coatings, Duidelijk voor de schilder

Al ruim 8 jaar is RM Coatings uw partner met meerwaarde op het gebied van professionele verfproducten en aanverwante artikelen. RM Coatings is een totaalleverancier met een compleet assortiment verf en non-paint producten voor de professionele schilder en aannemer.
Middels het aanbieden van een breed merkenpakket, kunnen we iedereen ter wille zijn. We leveren onder meer kwaliteitsverven van Nelf, Drenth, Sikkens, Tollens en Herfst & Helder. RM Coatings maakt deel uit van Copaint, een organisatie van professionele verfgroothandels, waar het uiteindelijke doel van is, U als klant op alle fronten beter te kunnen bedienen tegen eerlijke prijzen.

We verwelkomen U graag in 1 van onze onze 2 vestigingen, te Vlaardingen of Den Haag.

Vestiging Vlaardingen
De vestiging Vlaardingen is het kloppend hart van de organisatie. Hier komen het merendeel van de orders binnen en vanuit hier worden de klanten beleverd en de vestiging Den Haag bevoorraad.

Adres:
4e Industriestraat 11
3133 EK Vlaardingen
T: (010) 460 02 98
F: (010) 460 41 36
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

website: simonisverf.com

 

 Simonis Verf is de onafhankelijke verfgroothandel in Zuid-Holland en Zeeland. Wij streven voortdurend  naar een duurzame en succesvolle samenwerking met onze relaties. Wij willen als een verlengstuk voor de bedrijfsvoering van onze klanten fungeren. Dit doen we door verder te gaan dan het leveren van verf en toebehoren alleen. Ons motto is daarom: 

‘Simonis Verf, dé totaalleverancier achter elke vakman.’

Als verfgroothandel spelen wij continue in op de nieuwste markt- en productontwikkelingen. Het is onze opdracht onze klanten dagelijks de beste ondersteuning te bieden om zodoende op lange termijn samen succesvol te kunnen zijn. Een breed en kwalitatief sterk assortiment met een hoge leverbetrouwbaarheid vinden wij niet voldoende. Wij hechten een groot belang aan een deskundig en onafhankelijk advies en een compleet dienstenpakket waarmee we onze klanten in elke situatie een passende oplossing kunnen aanbieden.

Samen met onze ervaren, praktijkgerichte medewerkers en onze leveranciers staan wij garant voor een service en kwaliteit van het hoogste niveau, oftewel zijn we:

Partners in vakmanschap

Rotterdam-Zuid
Berkenwoudestraat 22
3076 JA Rotterdam-Zuid
T  010 432 28 88
F  010 432 76 32

 


 

website: sportprijzenweb.nl/top_sportprijzen

 Jarenlang een begrip in sportprijzen.

Sportprijzenweb bedrukt zelf de artikelen door middel van sublimatiedruk. Om uw bedrukking van de hoogste kwaliteit te voorzien ontvangen wij afbeeldingen c.q. logo's graag in EPS formaat (vector - lijnen) bestand. Hiermee kunnen wij de afbeelding zo groot of klein maken wat wenselijk is.

Bij een Pixel bestand (bv JPEG) komen er bij vergroting blokjes en is er altijd een achtergrondkleur. deze word dan mee gedrukt wat de kwaliteit niet ten goede komt. Simpele logo's kunnen door ons worden omgezet in EPS formaat, hiervoor zal vooraf goedkeuring van kwaliteit en kosten worden gevraagd.

Een afbeelding, dit kan een foto of een eigen ontwerp zijn, wordt afgedrukt op speciaal gecoat papier door middel van een inkjet printer welke is voorzien van sublimatieinkten. De afdruk wordt vervolgens aangebracht op het te bedrukken artikel. Door middel van een hittepers vergast de inkt en smelt samen met de coating welke op het materiaal aanwezig. Eenmaal afgekoeld zijn de gassen ingesloten in de polyester en vormt één geheel.

Voor vragen over de bestelling of de producten kunt u contact opnemen met Sportprijzenweb.nl via 0181-600700 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bedrijfsnaam:Top Sportprijzen
Adres: Winterakker 22-24
Postcode: 3206 TG
Woonplaats : Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181-600700
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

website: www.webstekker.nl