Inloggen

Inloggen

 Website: www.airconklimaatbeheersing.nl

Aircon is gespecialiseerd in technische installaties op het gebied van klimaatbeheersing voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. U kunt bij Aircon terecht voor de meest uiteenlopende luchtbehandelingssystemen, airconditioning van klein tot zeer groot, koeltechnische installaties en ventilatiesystemen.
Airconditioning is een groot specialisme in het bedrijf. Daarbij kunt u denken aan het koelen van serverruimtes, grote kantoorpanden en het design art cool programma van LG-airconditioning bij particulieren.
Aircon levert met een nette prijs een uitstekende service op de toepassing van airconditioning en klimaatbeheersing. Wilt u precies weten wat mogelijk is voor uw situatie neem dan contact op via telefoon of fax.

Aircon Klimaatbeheersing
Edisonweg 7-07
3208 KB Spijkenisse
Tel: 0181-639030

 


 

website: www.dekker-elektro.nl

Dekker Elektro is een technisch dienstverlener op elektrotechnisch-, beveiligings-, domotica- en onderhoudsgebied. Onze filosofie is dat wanneer mensen werken met plezier, zij ook de beste kwaliteit kunnen leveren. Hierdoor levert Dekker-Elektro kwalitatief hoogwaardige techniek en dienstverlening.
In onze organisatie wordt er voor gekozen alleen een opdracht aan te nemen wanneer onze medewerkers er zeker van zijn de gevraagde kwaliteit ook daadwerkelijk te kunnen leveren

Omdat Dekker-Elektro begaan is met de omgeving, tracht de organisatie ernaar om ook de klanten te voorzien van duurzame oplossingen. Aangezien de aanschaf van ‘duurzame producten’ vaak duurder uitvallen dan de aanschaf van traditionele producten, is het van belang ook de besparing van de oplossingen te kunnen berekenen.

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing en kunnen voor elke situatie de ideale oplossing bieden. Door het maken van een analyse kan er een energievoorstel gemaakt worden waardoor wij u concrete aanbevelingen kunnen doen om het energieverbruik van uw installaties te optimaliseren.

 


 

website: www.forumcatering.nl

Service en kwaliteit zijn ons kenmerk, daarom zijn al onze auto's voorzien van ovens waarin uw gerechten op temperatuur blijven. Bovendien zijn de auto's uitgerust met communicatie-apparatuur voor een snelle en optimale service! Al onze maaltijden worden vervoerd en verpakt cf de eisen van de Keuringsdienst van Waren.

Hoe het allemaal begon.....
Forum heeft die bezorgservice bijna tot een kunst verheven. Het is dan ook niet toevallig dat eigenaar Ming Huw de zoon is van de man die tientallen jaren geleden de Chinese keuken in Spijkenisse introduceerde.
Huw begon, na jaren bij zijn, inmiddels gestopte, vader te hebben gewerkt, in 1989 voor zichzelf. Hij bouwde in een tijdsbestek van tien jaar de Catering Service voor Chinese Oosterse Specialiteiten, die bekend staat onder de naam Forum, op tot wat die nu is; een catering service die het bezorgen van maaltijden tot in de puntjes heeft geregeld. "Ik wil niet zeggen dat wij het hebben uitgevonden, maar het systeem van bezorgen hebben we wel aanzienlijk verbeterd", geeft Huw aan. Die verbeteringen zijn voor een belangrijk deel terug te vinden in de auto's van Forum.

De kenmerkende witte bestelwagens en mini-vans zijn immers uitgerust met communicatieapparatuur, zodat een optimale en snelle service is gegarandeerd. Bovendien zijn alle auto's uitgerust met een oven. De bestelde gerechten zullen dus altijd op de gewenste temperatuur worden afgeleverd. Bovendien heeft Forum een geautomatiseerd klantenbestand. Dat typeert de efficiente en persoonlijke manier waarop met klanten wordt omgegaan, wat ook blijkt uit het feit dat Forum, dat ook een Party-service heeft, natriumarme, suikervrije en dieetmaaltijden levert en de immer correct geklede chauffeurs.

Wij zijn een cateringservice voor Chinees Oosterse Specialiteiten.
Voor bezorging aan particulieren en bedrijven zijn wij dagelijks geopend van 12.00 tot 21.30 uur en op woensdag gesloten.
telnr: 0181-616888

 


 

website: www.nissewaard.nl

Bezoekadres
De Stadswinkel vindt u in het stadhuis van de gemeente Nissewaard. Het stadhuis is gevestigd aan de Raadhuislaan 106 te Spijkenisse.

Stadhuis en Stadswinkel
Raadhuislaan 106
3201 EL Spijkenisse

Plein Werk en Inkomen
Uitstraat 8-18
3201 EN Spijkenisse

Contact
De balies van de Stadswinkel zijn geopend van maandag t/m woensdag van 8.30 tot 16.00 uur, donderdag van 8.30 tot 20.00 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur. We werken alleen op afspraak.
Telefoon: 0181 - 140181
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

website: www.hoogvliet.biz

Wie zijn wij
Hoogvliet Totaalonderhoud is een familiebedrijf uit Spijkenisse dat al vier generaties schilderwerk, glasservice en onderhoudswerkzaamheden uitvoert in de regio Rijnmond. Het team van Hoogvliet Totaalonderhoud werkt al bijna 70 jaar voor woningcorporaties, VvE’s, gemeentes, zorginstellingen en scholen.

Onze passie ligt in het creëren van een hoge woon- of gebruiksbeleving.

We komen dagelijks bij onze klanten thuis, op de werkplek of in hun gebouw. Dit is de plek waar ze zich vertrouwd en beschermd voelen of de plek waar ze geconcentreerd hun werk verrichten. Wij beseffen goed dat het ingrijpend kan zijn als op die plek vreemde mensen over de vloer komen. Daarom gaan alle medewerkers van Hoogvliet Totaal daar uiterst zorgvuldig mee om. Ons belangrijkste doel is om de bewoners of gebruikers met zo weinig mogelijk overlast, snel weer te laten genieten van hun huis of gebouw.

Onze waarden

Efficiëntie & Vakmanschap
We voeren een uitgebreide conditiemeting uit naar de staat van uw woning, gebouw, complex of school. We brengen helder in kaart wat de benodigde werkzaamheden zijn om de materialen zo lang mogelijk in goede staat te behouden of om te renoveren volgens uw wensen. Ons vakmanschap en inventief inzicht leveren niet alleen kort na het onderhoud, maar ook op lange termijn de beste kwaliteit en de laagste onderhoudskosten.

Betrokkenheid en verbondenheid
We zijn een familiebedrijf in hart en nieren. We renoveren en voeren onderhoud uit. Maar daar voegen we betrokkenheid en verbondenheid aan toe. Wij betrekken u in het proces en houden u altijd op de hoogte. Zo leveren we het product en het werk dat u van ons verwacht.

 


 

website: www.kluyver.nl

J. de Kluyver Dakbedekking Rhoon b.v. viert dit jaar zijn 45 jarig jubileum. Een mijlpaal om trots op te zijn.
In die jaren hebben zij zichzelf gespecialiseerd in het adviseren, aanbrengen en onderhouden van bitumineuze dakbedekkingen.

Hierbij wordt uitgegaan van geïsoleerde dakbedekkingsystemen waarbij de waterkerende functie (onder en toplagen) uitsluitend wordt bepaald door gebruikmaking van Wédéflex dakbedekking in combinatie van "Wédéflex established" opgeleid personeel. Dit komt met name de investering van toegepaste isolatiematerialen ten goede. De meerwaarde welke u investeert in duurzaamheid zal voor u op de lange termijn door de gekozen dakbedekkingsystemen ruimschoots worden terugverdient.

Uitvoering volgens BRL 4702/02 en het Arbo-management systeem OHSAS 18001:2007 beperken de faalkosten en vergroten tevens de veiligheid en kwaliteit tijdens uitvoering van uw dak onderhoud. Uiteraard zijn wij lid van VEBIDAK.

Wij zijn Wédéflex verwerker van het eerste uur en zijn daar trots op. Tot op de dag van vandaag. De inmiddels 35 jarige ervaring van J. de Kluyver met deze producten hebben geresulteerd in vertrouwen van klanten naar ons en vertrouwen van ons naar de Wédéflex organisatie.

Onze niet te grote organisatie kent weinig schijven zodat u bij contact altijd te maken zult krijgen met een direct leidinggevende. Hierdoor is een uitstekende servicegraad haalbaar.

 


 

Gimico B.V.
Rietbroekweg 2
3208 CR SPIJKENISSE
Telefoon:0180 619020

 


 
website: sportprijzenweb.nl/top_sportprijzen

Jarenlang een begrip in Sportprijzen.

Met een jaarlijks vernieuwend assortiment kunnen wij iedereen van dienst zijn. Of het nu gaat om prijzen voor sportevenementen, jubilea, bijzondere gebeurtenissen, of in de privé sfeer, het kan allemaal.

Top Sportprijzen graveert plaatjes zelf alle materialen, en kan ook uw eigen logo verwerken op de bekers en vaantjes e.d. Dit gebeurt o.a. door middel van sublimatiedruk. Uw krijgt de hoogste kwaliteit geleverd indien u  afbeeldingen c.q. logo's graag in EPS formaat (vector - lijnen) aanleverd.

Bij een Pixel bestand (bv JPEG) komen er bij vergroting blokjes en is er altijd een achtergrondkleur. deze word dan mee gedrukt wat de kwaliteit niet ten goede komt. Simpele logo's kunnen door ons worden omgezet in EPS formaat, hiervoor zal vooraf goedkeuring van kwaliteit en kosten worden gevraagd.

Een afbeelding, dit kan een foto of een eigen ontwerp zijn, wordt afgedrukt op speciaal gecoat papier door middel van een inkjet printer welke is voorzien van sublimatie inkten. De afdruk wordt vervolgens aangebracht op het te bedrukken artikel. Door middel van een hittepers vergast de inkt en smelt samen met de coating welke op het materiaal aanwezig. Eenmaal afgekoeld zijn de gassen ingesloten in de polyester en vormt één geheel.

Voor vragen over de bestelling of de producten kunt u altijd contact opnemen met ons;

Top Sportprijzen Akkerhof
Adres: Winterakker 22-24
Postcode: 3206 TG
Woonplaats : Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181-600700
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.