Tussenstand voor de jeugdgroepen na ronde 11.

Let op dat een speler die minder dan 55% van de maximaal aantal gespeelde partijen heeft gespeeld, aan het einde uit de stand wordt gehaald. Zie ook het regelement voor meer uitleg.

Uitslagen per ronde van de Jeud wintercompetitie 20/21 in groep 2

Uitslagen van de jeugd wintercompetitie 20/21 in groep 3

Uitslagen van de jeugd wintercompetitie 20/21 in de Hoofdgroep

Schaakvereniging Spijkenisse
heeft zowel een jeugd- als een seniorenafdeling.
Onze Jeugdclubavond is elke week op vrijdagavond van 18:30 tot 19:30. Daarna is de zaal voor de Senioren beschikbaar tot 24 uur.

De vrijdagavonden bij Schaakvereniging Spijkenisse zijn altijd gezellig, leerzaam en geschikt voor iedereen die kan schaken of geïnteresseerd is om te leren schaken. Er zijn vele groepen op sterkte, dus altijd spelers van vergelijkbaar niveau. De clubavonden beginnen met een stuk training of verschillende spelvormen met daarna de jeugdcompetitie, waar schakers het op kunnen nemen tegen hun groepsgenootjes.

Als je nog niet kan schaken, geen probleem! Elk jaar organiseren we twee starterscursussen waar je de basisbeginselen leert van het schaken en hoe een goede en vooral leuke partij te schaken! Maar ook tijdens de clubavond kan je de eerste stapjes van het schaken oppakken door mee te schaken met één van de beginnende groepen of met een één op één uitleg met een van de begeleiders.

Op de maandag- en dinsdagavonden worden groepstrainingen gegeven door gediplomeerde trainers, waar de schakers het extra stapje maken om op een hoger niveau te komen. Deze extra trainingen zijn voornamelijk bedoeld voor de schakers die al kunnen schaken en al een beetje ervaring op zak hebben.

Jaarlijks organiseert de schaakvereniging Jeugd evenementen zoals het Schaak-bowlen, Halloween, Carnaval en twee eigen jeugdtoernooien. Daarnaast doen we met jeugdteams mee aan regionale competities en de landelijke clubkampioenschappen. Er wordt veel gedaan om plezier en ontwikkeling voor allen te stimuleren.

De beste indruk van onze vereniging krijgt u echter door op een vrijdagavond eens langs te komen. Iedereen mag bij ons twee avonden 'op proef' meespelen, waarbij hij of zij partijen tegen andere spelers van dezelfde leeftijd / speelsterkte speelt.

Als je een keer wilt komen kijken of voor vragen kan u contact opnemen met de jeugdleider:
Naam: Steyn de Lange

Lid worden van de schaakvereniging? Het inschrijfformulier kan u hier vinden.
Voor vragen over lidmaatschap of opzegging hiervan, kan u contact opnemen met de secretaris.
Naam: Alex van der Most

Het adres van ons clublokaal is: Markt 40, 3201 CZ Spijkenisse
Telefoonnummer: 06-46539904 (tijdens activiteiten)
Meer informatie over onze clublocatie en parkeermogelijkheden vindt u hier.