website: www.kluyver.nl

J. de Kluyver Dakbedekking Rhoon b.v. viert dit jaar zijn 45 jarig jubileum. Een mijlpaal om trots op te zijn.
In die jaren hebben zij zichzelf gespecialiseerd in het adviseren, aanbrengen en onderhouden van bitumineuze dakbedekkingen.

Hierbij wordt uitgegaan van geïsoleerde dakbedekkingsystemen waarbij de waterkerende functie (onder en toplagen) uitsluitend wordt bepaald door gebruikmaking van Wédéflex dakbedekking in combinatie van "Wédéflex established" opgeleid personeel. Dit komt met name de investering van toegepaste isolatiematerialen ten goede. De meerwaarde welke u investeert in duurzaamheid zal voor u op de lange termijn door de gekozen dakbedekkingsystemen ruimschoots worden terugverdient.

Uitvoering volgens BRL 4702/02 en het Arbo-management systeem OHSAS 18001:2007 beperken de faalkosten en vergroten tevens de veiligheid en kwaliteit tijdens uitvoering van uw dak onderhoud. Uiteraard zijn wij lid van VEBIDAK.

Wij zijn Wédéflex verwerker van het eerste uur en zijn daar trots op. Tot op de dag van vandaag. De inmiddels 35 jarige ervaring van J. de Kluyver met deze producten hebben geresulteerd in vertrouwen van klanten naar ons en vertrouwen van ons naar de Wédéflex organisatie.

Onze niet te grote organisatie kent weinig schijven zodat u bij contact altijd te maken zult krijgen met een direct leidinggevende. Hierdoor is een uitstekende servicegraad haalbaar.