website: sportprijzenweb.nl/top_sportprijzen

Jarenlang een begrip in Sportprijzen.

Met een jaarlijks vernieuwend assortiment kunnen wij iedereen van dienst zijn. Of het nu gaat om prijzen voor sportevenementen, jubilea, bijzondere gebeurtenissen, of in de privé sfeer, het kan allemaal.

Top Sportprijzen graveert plaatjes zelf alle materialen, en kan ook uw eigen logo verwerken op de bekers en vaantjes e.d. Dit gebeurt o.a. door middel van sublimatiedruk. Uw krijgt de hoogste kwaliteit geleverd indien u  afbeeldingen c.q. logo's graag in EPS formaat (vector - lijnen) aanleverd.

Bij een Pixel bestand (bv JPEG) komen er bij vergroting blokjes en is er altijd een achtergrondkleur. deze word dan mee gedrukt wat de kwaliteit niet ten goede komt. Simpele logo's kunnen door ons worden omgezet in EPS formaat, hiervoor zal vooraf goedkeuring van kwaliteit en kosten worden gevraagd.

Een afbeelding, dit kan een foto of een eigen ontwerp zijn, wordt afgedrukt op speciaal gecoat papier door middel van een inkjet printer welke is voorzien van sublimatie inkten. De afdruk wordt vervolgens aangebracht op het te bedrukken artikel. Door middel van een hittepers vergast de inkt en smelt samen met de coating welke op het materiaal aanwezig. Eenmaal afgekoeld zijn de gassen ingesloten in de polyester en vormt één geheel.

Voor vragen over de bestelling of de producten kunt u altijd contact opnemen met ons;

Top Sportprijzen
Adres: Rijstgras 10
3206 RJ  Spijkenisse
Telefoonnummer: 0620763063
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.