Na het succes van afgelopen jaar, met in totaliteit meer dan 70 deelnemers, wordt komende zomer de 2e editie van het Vakantietoernooi georganiseerd! In het gezellige clubgebouw "De Havik" van Schaakvereniging Sliedrecht wordt op zes verschillende donderdagavonden in een ontspannen sfeer een drietal rapidpartijen (20 min p.p.p.p) gespeeld.

Het toernooi wordt gekenmerkt door gezelligheid, het vrijblijvende karakter en de laagdrempeligheid.
  • Iedereen kan deelnemen aan het toernooi en het inschrijfgeld bedraagt slechts €0,-. (Gratis dus!)
  • Het is mogelijk om minder dan drie partijen op een speelavond te spelen en het is niet verplicht om iedere speelavond aanwezig te zijn!
  • Er wordt in verschillende ratinggroepen om prijzen in natura gespeeld, waarbij een speler na 9 partijen al meespeelt om de prijzen!
Kortom genoeg reden om je aan te melden voor dit gezellige schaaktoernooi!

Aanmelden kan snel en digitaal via het aanmeldingsformulier.
Meer informatie is te vinden in de bijgevoegde flyer of te raadplegen op de website.

Met vriendelijke groet,

Marcel Klein & Martijn Stoker

Organisatie Vakantietoernooi  Sliedrecht

Gisteravond was de Algemene ledenvergadering. Zoals gebruikelijk werd aan het begin van de vergadering de prijzen uitgereikt, door Werner Hubner en Ricardo Klepke, die in het vorige seizoen verdient zijn.

Na de prijsuitreiking werd de vergadering voortgezet en zie onderstaande voor bijzonderheden, besluiten, enz..:

1. Bestuursverkiezing:

- Cor Bel blijft Voorzitter
- Ricardo Klepke blijft Wedstrijdleider
- Eric de Lange wordt Jeugdleider
de functie evenementencoördinator komt te vervallen.

2. Contributieverhoging met €1,- voor seniorleden en €0,50 voor aspirantleden en juniorleden:

- Senioren: € 112,-
- Junioren: € 85,50
- Aspirant: € 62,50
Dubbelleden
- Senioren: € 68,60
- Junioren: € 63,50
- Aspirant: € 40,50

3. Reglement wijzigingen Interne competitie, Knock-Out competitie en Plaatsingscommissie:

- Het nieuwe speeltempo voor de Interne en Knock-Out wordt 90 minuten + 15 seconde per zet vanaf het begin.
- De Interne wordt op rating ingedeeld en verdeeld over 4 gelijke groepen, promotie en degradatie komt hierdoor te vervallen.
- De overige voorstellen in het jaarverslag zijn goedgekeurd.
- Als gevolg van het voorstel 'Aanwezigheid met bericht' zullen afwezigheden zonder bericht dus ook 0 punten opleveren. Meld u dus tijdig af!

4. Indeling externe competitie:

Het voorstel dat in het jaarverslag staat, is met kleine aanpassingen, goedgekeurd.

5. Clubblad De Schaakbrug:

- Op vrijdag 4 september verschijnt er een nieuw clubblad.

foto's van de prijsuitreiking

Posted by Schaakvereniging Spijkenisse on zaterdag 29 augustus 2015